Catering in Linne

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Linne
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers waren zeer aardig en professioneel en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer . Vogelaar .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. De gasten vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. Scholten .

Onze stichting had van de week een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw G. Idrissi .

Catering in Linne regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats tal van bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Linne. Het maakt niet uit of u een zakelijk event organiseert of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Linne. Met onze online winkel heeft u uw catering snel besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele party hapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Linne nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Linne. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige sandwiches met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Linne ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Linne. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Linne. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Linne kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de producten koud geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Linne bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!