Catering in Lieveren

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lieveren
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel was erg enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De teams waren enorm tevreden. Graag tot snel. "

- Meneer U. Jacobs .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Italiaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Lieveren bestellen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die prachtige plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Lieveren. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Lieveren. Met onze webshop heeft u uw catering eenvoudig geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de allerbeste fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Lieveren nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Lieveren. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uniekers dan een alledaagse lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke broodjes met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Lieveren ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Aziatische maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Lieveren. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lieveren. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lieveren kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lieveren bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!