Catering in Kortgene

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kortgene
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het team van Happie is erg aardig en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De gasten vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Mevrouw A. Bos .

Ons bedrijf had verleden week een Spaans diner bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in Kortgene bestellen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Kortgene. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Kortgene. Met onze webshop heeft u uw catering simpel geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de allerbeste fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Kortgene nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Kortgene. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een alledaagse lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kortgene haal je hier. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Kortgene. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Kortgene. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kortgene kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kortgene bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!