Catering in Koningslust

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Koningslust
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Hun medewerkers zijn zeer vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De teams vonden het te smakelijk voor woorden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw Y. Bos .

Onze school heeft afgelopen week een Italiaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer H. Ben Saleh .

Catering in Koningslust laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Koningslust. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Koningslust. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de meest originele hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Koningslust nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Koningslust. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Koningslust ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Koningslust. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Koningslust. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Koningslust kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Koningslust bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!