Catering in Kelpen-Oler

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kelpen-Oler
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Hun medewerkers waren erg aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Stallem .

Super bedankt! Het event was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. Scholten .

Ik had van de week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw A. Ait Haddou .

Catering in Kelpen-Oler laten leveren doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Kelpen-Oler. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Kelpen-Oler. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de beste hapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Kelpen-Oler nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Kelpen-Oler. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kelpen-Oler ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Aziatische maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Kelpen-Oler. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Kelpen-Oler. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kelpen-Oler kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kelpen-Oler bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!