Catering in Kalenberg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kalenberg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het team van Happie is zeer enthousiast en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer X. Essenlaar .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De studenten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer E. De Bruijn .

Onze stichting had van de week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. Idrissi .

Catering in Kalenberg laten bezorgen doet heel Nederland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo kent deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Kalenberg. Of u nu een bedrijfsevenement host of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Kalenberg. Met onze online winkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke hapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Kalenberg nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat helemaal vol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Kalenberg. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke ciabattas met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Kalenberg ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Kalenberg. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Kalenberg. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw producten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kalenberg kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kalenberg bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!