Catering in Joppe

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Joppe
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Het personeel is erg aardig en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer N. Stallem .

Thanks dames en heren! Het feestje was geweldig. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Meneer W. Bos .

Ik heeft verleden week een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw J. Amrani .

Catering in Joppe bestellen doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van evenementen en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Joppe. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Joppe. Via onze online winkel heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Joppe nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De webshop van Happie staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Joppe. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke sandwiches met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Joppe ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Joppe. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Joppe. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Joppe kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de producten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Joppe bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!