Catering in Jisp

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Jisp
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het team van Happie was zeer vrolijk en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer L. Stallem .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De teams waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw U. Graaf .

Onze stichting had verleden week een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer I. Idrissi .

Catering in Jisp laten bezorgen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Jisp. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een prive feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Jisp. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de beste hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Jisp nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Jisp. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Jisp ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Jisp. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Jisp. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw catering op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Jisp kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Jisp bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!