Catering in Hooge Zwaluwe

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hooge Zwaluwe
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. erg aardig en kundig en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer N. Kramers .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was geweldig. De studenten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Meneer R. Postma .

Onze stichting heeft van de week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw D. Ben Saleh .

Catering in Hooge Zwaluwe bestellen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Hooge Zwaluwe. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een prive feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

De beste gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Hooge Zwaluwe. Met onze webwinkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Hooge Zwaluwe nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Hooge Zwaluwe. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets feestelijkers dan een ordinaire lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide broodjes met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Hooge Zwaluwe ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Italiaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Hooge Zwaluwe. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Hooge Zwaluwe. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hooge Zwaluwe kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hooge Zwaluwe bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!