Catering in Grijpskerke

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Grijpskerke
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Het team van Happie is zeer aardig en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer L. Baaldert .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was fantastisch. De studenten vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. De Bruijn .

De vereniging had afgelopen week een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer F. El Morabet .

Catering in Grijpskerke laten bezorgen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo kent deze plaats vele evenementen en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt beleven. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Grijpskerke. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Grijpskerke. In onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de beste fingerfood, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Grijpskerke nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Grijpskerke. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Grijpskerke haal je hier. De keuze online is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Grijpskerke. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Grijpskerke. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Grijpskerke kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Grijpskerke bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!