Catering in Gaastemeer

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Gaastemeer
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. erg vrolijk en kundig en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer V. Kramers .

Merci! Het event was fantastisch. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Jacobs .

Ons bedrijf heeft verleden week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw O. el Yousfi .

Catering in Gaastemeer regelen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Die gezellige plaats biedt altijd wat te beleven. Zo kent deze plaats vele festivals en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat velen op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Gaastemeer. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent host of een prive feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Hapjes en gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Gaastemeer. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Gaastemeer nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Gaastemeer. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide broodjes met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Gaastemeer ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Gaastemeer. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Gaastemeer. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Gaastemeer kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koel geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Gaastemeer bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!