Catering in Ezinge

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ezinge
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Het was prima geregeld. Het personeel is erg enthousiast en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Baaldert .

Super bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. De teams vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Graaf .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Italiaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Ezinge regelen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Ezinge. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Ezinge. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste party hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Ezinge nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery Catering staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Ezinge. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uniekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke ciabattas met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Ezinge ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Ezinge. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Ezinge. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ezinge kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ezinge bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!