Catering in Etten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Etten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. Het personeel was erg vrolijk en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Slooten .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was geweldig. De teams vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer E. De Bruijn .

Onze school heeft verleden week een Spaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw A. el Yousfi .

Catering in Etten laten bezorgen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo kent deze plaats tal van festivals en een bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Etten. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje host of een particulier feestje viert. Voor de meest geweldige catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Etten. Met onze online winkel heeft u uw catering simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest smaakvolle diners, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Etten nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Etten. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide sandwiches met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Etten haal je hier. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Etten. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Etten. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Etten kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Etten bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!