Catering in Einighausen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Einighausen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. zeer vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Vogelaar .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was geweldig. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Tot volgend jaar. "

- Meneer U. Van der Linden .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Aziatisch buffet bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw A. Idrissi .

Catering in Einighausen regelen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze prachtige stad heeft veel leuks te bieden. Zo geniet deze plaats tal van festiviteiten en een gezellige centrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Einighausen. Of u nu zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Einighausen. Via onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Einighausen nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De webwinkel van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Einighausen. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Einighausen haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Einighausen. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Einighausen. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Einighausen kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Einighausen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!