Catering in Eexterveenschekanaal

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het team van Happie was erg vrolijk en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer L. Vogelaar .

Super bedankt! Het feestje was fantastisch. Onze feestgangers waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. Van der Linden .

Onze stichting had van het weekend een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer J. Idrissi .

Catering in Eexterveenschekanaal laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele evenementen en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Eexterveenschekanaal. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Eexterveenschekanaal. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Eexterveenschekanaal nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Eexterveenschekanaal. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide sandwiches met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Eexterveenschekanaal ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Eexterveenschekanaal. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Eexterveenschekanaal. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Eexterveenschekanaal kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de producten koud geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Eexterveenschekanaal bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!