Catering in Easterlittens

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Easterlittens
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. erg vrolijk en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Slooten .

Heel erg bedankt! Het event was om van te smullen. De studenten waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. Jacobs .

Ons bedrijf had verleden week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw A. El Morabet .

Catering in Easterlittens bestellen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente biedt altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats tal van festivals en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Easterlittens. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een prive feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Easterlittens. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Easterlittens nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Easterlittens. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets feestelijkers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide broodjes met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Easterlittens ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw event serveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Easterlittens. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Easterlittens. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Easterlittens kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Easterlittens bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!