Catering in Driezum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Driezum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer vrolijk en professioneel en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Baaldert .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. Onze feestgangers waren enorm tevreden. Tot volgend jaar. "

- Meneer E. Dekker .

Ik had afgelopen week een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Driezum laten bezorgen doe je eenvoudig online via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuke bezigheden, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Driezum. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Driezum. Via onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Driezum nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Driezum. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke sandwiches met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Driezum haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Driezum. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Driezum. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Driezum kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Driezum bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!