Catering in Doniaga

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Doniaga
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Hun medewerkers waren erg vrolijk en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Slooten .

Super bedankt! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De medewerkers waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Scholten .

De vereniging heeft afgelopen week een Spaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer P. el Yousfi .

Catering in Doniaga laten leveren doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats heeft veel leuks te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Doniaga. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende catering uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Doniaga. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de beste hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Doniaga nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Doniaga. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan een normale lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige sandwiches met zalm. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Doniaga haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Doniaga. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Doniaga. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw catering warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Doniaga kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de producten koel geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Doniaga bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!