Catering in De Waal

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Waal
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Het team van Happie was erg enthousiast en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Kramers .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De gasten waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. Scholten .

Ik heeft van het weekend een Italiaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw . Idrissi .

Catering in De Waal laten bezorgen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats tal van festiviteiten en een gezellige uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in De Waal. Of u nu een bedrijfsevenement host of een particulier feestje geeft. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in De Waal. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest originele borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in De Waal nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in De Waal. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in De Waal ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in De Waal. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in De Waal. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Waal kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Waal bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!