Catering in De Moer

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Moer
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Het personeel was erg vrolijk en professioneel en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer X. Angelus .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De teams vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Mevrouw A. Huijsman .

Onze stichting had afgelopen week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw P. Amrani .

Catering in De Moer bestellen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Deze prachtige plaats biedt altijd wat te ervaren. Zo kent deze plaats talloze evenementen en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in De Moer. Of u nu een bedrijfsfeestje houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in De Moer. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in De Moer nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in De Moer. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige broodjes met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in De Moer ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in De Moer. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in De Moer. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Moer kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten koel geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Moer bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!