Catering in De Knipe

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Knipe
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Hun medewerkers waren erg aardig en professioneel en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer M. Baaldert .

Thanks dames en heren! Het evenement was om van te smullen. Onze feestgangers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. Postma .

Ik had verleden week een Spaans diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Alaoui .

Catering in De Knipe regelen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een gezellige nachtleven die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in De Knipe. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in De Knipe. Met onze webshop heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in De Knipe nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webshop van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in De Knipe. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke sandwiches met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in De Knipe ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in De Knipe. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in De Knipe. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Knipe kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Knipe bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!