Catering in Berghem

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Berghem
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Het personeel is erg enthousiast en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Vogelaar .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer W. Bos .

Ik heeft van het weekend een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw H. Amrani .

Catering in Berghem laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een gezellige nachtleven die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuke bezigheden, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Berghem. Of u nu een zakelijk evenement host of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Berghem. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de beste party hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Berghem nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Berghem. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een gewone lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Berghem haal je hier. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Berghem. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Berghem. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Berghem kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de catering koud geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Berghem bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!