Catering in Bentelo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bentelo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel is erg aardig en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Essenlaar .

Heel erg bedankt! Het feestje was om van te smullen. De gasten vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. Huijsman .

Ik had van de week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer P. Ben Saleh .

Catering in Bentelo regelen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats heeft veel leuks te bieden. Zo kent deze plaats talloze events en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Bentelo. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Bentelo. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten snel geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Bentelo nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches regel je bij Happie Catering in Bentelo. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets authentiekers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige ciabattas met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Bentelo ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Bentelo. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bentelo. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bentelo kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bentelo bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!