Catering in Benschop

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Benschop
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer B. Baaldert .

Super bedankt! Het evenement was geweldig. De studenten waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw R. Graaf .

Ik had verleden week een Italiaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw A. El Morabet .

Catering in Benschop laten bezorgen doe je simpel online via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo kent deze plaats tal van evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Benschop. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Benschop. Via onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Benschop nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Benschop. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een doorsnee lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Benschop ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Benschop. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Benschop. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Benschop kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Benschop bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!