Catering in Bakkeveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bakkeveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Het team van Happie is zeer vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer . Roedes .

Super bedankt! Het event was fantastisch. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. Bos .

De vereniging heeft afgelopen week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer A. Amrani .

Catering in Bakkeveen regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats heeft veel leuks te bieden. Zo zijn er in deze plaats tal van festiviteiten en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Bakkeveen. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Bakkeveen. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest unieke fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Bakkeveen nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Bakkeveen. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een doorsnee lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide ciabattas met zalm. Te reserveren voor grotere groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Bakkeveen ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Bakkeveen. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bakkeveen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bakkeveen kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bakkeveen bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!