Catering in Anna Paulowna

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Anna Paulowna
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Het personeel was erg enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer X. Baaldert .

Thanks dames en heren! Het evenement was fantastisch. De studenten vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer Y. De Bruijn .

Onze stichting had verleden week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw D. el Yousfi .

Catering in Anna Paulowna regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Anna Paulowna. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Happie.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Anna Paulowna. Via onze webwinkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Anna Paulowna nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Anna Paulowna. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een normale lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Anna Paulowna haal je hier. Ons assortiment is reuze. U vindt van Aziatische maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke maaltijden wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Anna Paulowna. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Anna Paulowna. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Anna Paulowna kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Anna Paulowna bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!