Verjaardag catering

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het team van Happie was erg aardig en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Slooten .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De teams waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. Jacobs .

Onze stichting had van de week een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer F. el Yousfi .

Uw verjaardag catering... Maak er een feest van!

Als u binnenkort uw verjaardag wilt vieren, dan zit u er misschien aan te denken om een cateraar in te schakelen om alle lekkere hapjes te regelen voor het feest. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw verjaardag catering te laten verzorgen? bekijk ze hier.

Borrelhapjes bestellen

Hapjes zijn een welkome gast op elke verjaardag. U kunt uw keuze maken voor luxe culinaire hapjes, of voor wat meer toegankelijkere hapjes. Happie Delivery heeft voor een ieder wat wils door het ruime assortiment. Bij ons kiest u niet uit een standaard hapjesplateau, maar kunt u geheel uw eigen borrelhapjesplateau samenstellen. Wel zo makkelijk, want alleen u weet welke hapjes geschikt zijn voor uw verjaardag.

Buffet bestellen

Viert u uw verjaardag richting etenstijd? Dan is het misschien een goed idee om een buffet te serveren aan uw gasten. Zo voorkom je dat gasten eerder naar huis gaan om te eten, of dat zij rekening hiermee moeten houden, door laat te lunchen. Een ideale manier om uw gaste te voorzien van een diner is een buffet. Hierbij kunnen uw gasten zelf opscheppen en dus kiezen wat zij lekker vinden. Ook is een buffet erg praktisch, omdat wij als cateraar alles voor u installeren en warm zetten en achteraf alles weer komen ophalen (inclusief vuile vaat). U hoeft dus helemaal niets zelf te doen.

BBQ catering

Vier u uw verjaar in de zomer en wilt u echt uitpakken voor uw gasten, dan is het een leuk idee om een BBQ te organiseren. Dit vergt echter wel wat tijd als u alles zelf moet doen, dus overweeg eens om een kijkje te nemen bij onze BBQ pakketten. De pakketten worden kant en klaar bij u thuis bezorgd, dus u hoeft dit alleen nog te serveren.

Gaat u liever niet zelf aan de slag met de BBQ dan kunt u heel gemakkelijk een kok inhuren die alle voor u uit handen neemt. Hij of zij installeert de BBQ, grilt alle gerecht en serveert deze aan uw gasten. Ook nu wordt alles weer netjes opgeruimd en doen wij de vaat.

 

Unieke catering voor uw verjaardag?

U kunt er over na denken om een high tea te organiseren voor vrienden en vriendinnen. Het is natuurlijk wel weer eens wat anders. Bestel heel gemakkelijk de lekkerste hartige en zoete hapjes en laat deze eenvoudig bij u thuis bezorgen. Wilt u toch liever een alcoholisch drankje bij u verjaardag? In ons high tea assortiment vind u ook een High Wine.

 

Hoe bestel in de catering voor mijn verjaardag?

Ons gehele verjaardagsassortiment vindt u online. U kunt hieruit kiezen en deze in de winkelwagen plaatsen. Bent u uit gewinkeld? Daar heeft u met een paar eenvoudige stappen de checkout-procedure doorlopen. U kiest het tijdstip waarom wij alle komen leveren en hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Ook kiest u op welke wijze u wenst te betalen; via IDEAL, per pin bij levering of op factuur

Be Happie!