Kerst catering

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

De kerst catering zelf regelen? Of uitbesteden?

De zomervakantie is begonnen en wij praten al over kerst! Wij zijn er wat vroeg bij, maar dat moet ook. Cateraar zitten doorgaans met kerst helemaal volgeboekt en een goed evenement organiseren kost tijd. En kerst komt een schijnbaar eindeloze stroom van gasten en feesten. Je bent waarschijnlijk van plan om meerdere bezoekers bij je thuis te vermaken - misschien familieleden uit de stad die terug komen, collega's die aankomen voor een vakantiefeest, of vrienden die samenkomen om spelletjes te spelen en van lekkernijen te genieten. Dus maak je borst maar nat 🙂

Klinkt dat leuk of stressvol voor je? Als je hart bezwijkt bij de gedachte aan al die werkzaamheden, misschien doe je het  dan op de moeilijke manier. In plaats van zelf al het eten te plannen, koken en presenteren, haal je die verantwoordelijkheid van je takenlijst en geef je deze door aan de professionals. Hier zijn drie redenen om een cateringbedrijf in Zaandam uw vakantie-evenementen voor u te laten afhandelen.

Reden # 1: u zult tijd besparen.

Wist je dat de meeste gastheren urenlang bezig zijn om een feest te organiseren? Veel van die uren zijn alleen bezig met voedselgerelateerde taken. Als gastheer moet je het eten plannen en de juiste recepten vinden. Je moet door je kasten en koelkast kijken om erachter te komen welke ingrediënten je al hebt, en dan moet je een lijst maken van de resterende ingrediënten die je moet kopen.

Je moet budgetteren voor die extra uitgaven en peilen hoeveel voedsel je echt nodig zult hebben op basis van wie het feest bijwoont. En dat is niet eens de uren tellen die je zult doorbrengen met winkelen, het vinden van moeilijk te vinden ingrediënten, het maken van wat items van tevoren, en het koken van de rest op de dag van het evenement.

Met een cateraar hoef je daar niets voor te doen. Het enige dat u hoeft te doen, is door de beschikbare menu's bladeren, de gewenste items kiezen en uw bestelling plaatsen. Het eten komt op tijd, mooi gepresenteerd en klaar om indruk te maken op uw gasten.

Reden # 2: u kunt geld besparen.

Veel kerst catering recepten bevatten dure ingrediënten. Wat als je het recept verprutst? Het is gemakkelijk om je voor te stellen dat je afgeleid raakt terwijl je aan het meten bent - het kost maar één misrekening en het hele gerecht is geruïneerd. Te gaar koken of verbranden van het eten is ook mogelijk, vooral als u vergeet een timer in te stellen te midden van de drukte van de voorbereidingen van de partijen.

Als er iets misgaat met het eten, ben je alle tijd en geld kwijt die je in dat gerecht steekt, en dat kan heel ontmoedigend zijn.

In plaats van dat risico te lopen, besteedt u een beetje extra om ervoor te zorgen dat u een heerlijk kerstmininebuffet krijgt voor uw gasten. Een goede cateraar in Zaandam heeft voldoende ingrediënten bij de hand en als er tijdens het koken of bereiden een fout optreedt, nemen ze die kosten op en krijg je nog steeds de heerlijke gerechten die je hebt besteld.

Reden # 3: U zult meer genieten van uw kerstcatering!

Tijdens de vakantie wil je niet opgesloten zitten in een warme keuken, werkend aan het eten van iedereen. Wanneer je catering bestelt in Zaandam, mag je de gastheer spelen en je mengen met je gasten, genieten van het feest en praten met vrienden en geliefden. Met minder stress en meer plezier, is het gebruik van een cateraar een dubbele overwinning!

Happie Delivery Catering biedt tal van mogelijkheden voor de kerst catering in bijvoorbeeld Amsterdam, Purmerend  en Zaandam, maar ook cateringpakketten voor bruiloften en verjaardagen. U kunt uw bestelling op elk gewenst moment online plaatsen, of contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.

MENU
Happie Delivery
Right Menu Icon