Bruiloft catering nodig? 10 super gave ideeën voor de catering op jouw bruiloft!

Voor iedereen die binnenkort gaat trouwen, als aller eerste, Gefeliciteerd! Er staat een hele spannende en leuke tijd voor de boeg. Van alle bruidsparen die wij de laatste jaren hebben gesproken vonden de meeste het leven naar de bruiloft toe net zo leuk als "de grote dag" zelf! Dus onze tip; Geniet ervan! Als jij jouw bruiloft een unieke twist wilt geven, dan hebben wij hier 12 unieke en creatieve ideeën voor de catering op een rijtje gezet.

Voor meer leuke ideeën of trouwlocaties ga je naar The Perfect wedding

The donut Wall

De donut is een stuk bekender in Amerika dan hier in Nederland. Iedereen kent de Amerikaanse echte wel uit de speelfilms die rustig een donut naar binnen aan het werken in. Maar dat mag de pret niet drukken want de donut is een heerlijke snack voor tussen door of een leuke toevoeging op het dessertbuffet. De presentatie van de donuts in natuurlijk geweldig, de gasten kunnen zelf hun favoriet uitkiezen! Deze catering maakt de blits op jouw bruiloft.

Cactus macarons!

Macarons zijn sowieso al de favoriet van velen, dat kunnen we niet ontkennen. Ook wij kunnen er niet van af blijven. Voor diegenen die toch niet weten wat een macaron is. Dat is een "koekje" van merengue gevuld met een zoete vulling (Grenache). Ren zo snel mogelijk naar de plaatselijk patisserie en haal een doosje. Je zal er zeker geen spijt van krijg. Maar het volgende idee zal echt alle gasten versteld doen staan.;De Marcaron cactus!

Het ladder buffet

Deze vintage style vonder wij in ieder geval het gaaf! Het gaat hier ook meer om de presentatie dan om wat je erop serveert. Daarnaast is deze display super simpel te maken en , niet onbelangrijk, niet duur!

 

Home made ice tea!

Home Made ice tea maken is echt niet moeilijk. Een kind kan de was doen. Zet gewoon warme thee, met bijvoordbeeld fleur de café, breng het eventueel op smaak met suiker, honing, citroensap of wat jijzelf het lekkerst vindt. Laat het terug koelen en garneer met fruit. Voila en klaar is kees. Als het op ijs geserveerd wordt is het echt een ideale dorstlesser voor op een warme zomer dag. Een leuke en gezonde catering voor jouw bruiloft

Het moestuintje!

De creatieve geest die dit dessert heeft bedacht vinden wij geniaal. Het dessert ziet er uit als een zaadje dat net is ontkiemt, maar voor dit dessert hoef je niet naar het tuincentrum. Het is gemaakt van een bodem van chocolademousse en een crumble van Oreo koekjes. Het ontkiemende plantje is, je raad het al, gewoon een takje munt!

Take away salad!

Hou jij van gezond leven en wil je jouw gasten op een leuke manier verwennen met wat vitamines. Deze taak-away salades gaan uitstekend als snack tussendoor of als voor gerecht van een buffet. Wil je een echte "healthy food" uitstraling op je bruiloft, vergeet dan niet milieuvriendelijke bakjes en vorkjes van bamboe of mais.

Aardbeien met chocodip!

Het heeft wat weg van geschilderde paaseieren en het ziet er zeker niet uit als chocolade. Maar dat is het wel! Witte chocolade met kleurstof geven deze unieke uitstraling. Zelf maken lijkt makkelijk, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Je wilt natuurlijk dat de chocolade goed hard is en zeker niet taai. Hiervoor moet je de chocolade goed temperen en daar zit toch wel een techniek achter. Wil je het dus zelf gaan maken, lees je dan goed in!

Open sandwiches!

Qua creativiteit vinden wij dit de minste in het lijst, maar hij is zijn plek wel meer dan waard. De kleur combinatie van deze presentatie geeft je meteen trek. Daarbij zit er voor elke gast wel een lekker broodje tussen als er een mooie combinatie broodje neerlegt.

De drankenmuur!

Meer een ludieke eyecatcher dan een praktische manier van jouw drakencatering, maar hier wordt zeker over gesproken. Daarnaast is deze display ook weer ongelooflijk makkelijk te maken. Let wel op met de zuiplappen binnen jouw genodigden. Voor je het weet zijn de flessen leeg!

Creme bruleé snack!

Wie houdt er niet van crème brûlée? Wij in ieder geval wel! Dit is een leuke snack voor je receptie of voor het feest. Daarbij krijgen de mensen geen vieze handen, wat met sommige snacks wel anders is. Handig voor alle mooie outfits. Zorg er alleen wel goed voor dat de bediening de lepeltjes weer aanneemt van de gasten, het is zonde als het een troep wordt.

Nog meer leuke catering ideeën bekijken om jouw bruiloft de leukste ooit te maken?

Hier, op de website van evementorganiseren.nl, zie jij geweldige ideeën, zodat jou event zeker in de smaak valt bij jouw gasten.

Benieuwd waar wij allemaal onze bruiloft catering leveren? Wij vieren regelmatig de mooiste bruiloften in Amsterdam,  Alkmaar, Zaandam, Almere, Purmerend, en natuurlijk in de rest van Noord-Holland