Bestel hapjes aan huis

Ontbijt, hapjes, Lunch, buffet , high-tea, grazing tables, cocktails en veel meer

Bekijk ons assortiment

De lekkerste gerechten en menu’s die u in een handomdraai kunt bestellen. Keuze uit ontbijt, lunches, hapjes, BBQ’s, Diners, Desserts en nog veel…. veel meer Bestel hapjes aan huis.

Event
Creation

Uw event van A to Z geregeld!  Fine Dining, Foodtrucks, Grazing Table’s, Walking Dinner of foodboxxen bijvoorbeeld. Alles gemaakt met passie, verse producten and a lot of love!

Dagelijkse catering

Dagelijkse catering voor uw bedrijf of instelling. Een gevarieerde lunch met smaak en nutriënten. Dat is waar uw medewerkers op zitten te wachten.

Hapjes aan huis bestellen

Bij Happie Delivery kunt u gemakkelijk hapjes bestellen voor elke gelegenheid. Of u nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, wij hebben voor elk moment de lekkerste hapjes. Onze selectie van hapjes is zorgvuldig samengesteld met de beste ingredienten en bereid door onze professionele koks.

 

Verwen uzelf en uw gasten met onze smakelijke hapjes

Laat u verrassen door ons ruime aanbod van hapjes en laat uw gasten genieten van onze smakelijke gerechten. Onze hapjes zijn perfect om te delen tijdens een feestje of om als snack te serveren tijdens een borrel. Bestel uw hapjes gemakkelijk online en wij bezorgen ze aan huis, op het werk of op elk ander gewenst adres.

 

Kies uit onze diverse hapjes en bestel gemakkelijk online

Bekijk ons ruime aanbod van hapjes op onze website en bestel gemakkelijk online. Wij bieden een groot assortiment van hapjes aan, van luxe hapjes tot vegetarische en veganistische opties. Bestel vandaag nog uw hapjes en geniet morgen al van onze lekkere gerechten.

Ook ontbijt, lunch, buffet, BBQ, dranken en walking diners. Zo kunt u bij ons alles bestellen wat u nodig heeft voor een complete maaltijd of feest. Onze professionele koks bereiden alles met de beste ingredienten en zorgen voor een smakelijk en gevarieerd aanbod.

 

Geniet van een high tea of grazing table

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een high tea of grazing table te bestellen. Een high tea is een leuke en elegante manier om te genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, aangevuld met een keuze aan thee. Onze grazing tables zijn een unieke manier om te genieten van een groot aanbod aan hapjes en snacks, op een mooi gedekte tafel.

 

Laat u verwennen door Happie Delivery

Laat u verwennen door Happie Delivery en bestel gemakkelijk online. Wij bezorgen onze hapjes, maaltijden en feestplatters aan huis, op het werk of op elk ander gewenst adres. Geniet van onze smakelijke gerechten en laat uw gasten versteld staan van onze professionele catering.