Bedrijfslunch

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer vrolijk en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Essenlaar .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was geweldig. De teams waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw U. Van der Linden .

De vereniging heeft van de week een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer I. El Morabet .

Bedrijfslunch

Een bedrijfslunch kan een ideale toevoeging zijn aan een vergadering, zakelijke bijeenkomst met partners of als lekker pauze momentje voor de medewerkers. Happie's mogelijkheden voor de bedrijfslunch zijn eindeloos. Onze webshop beschikt over een groot online assortiment. Wil je echter iets dat naadloos aansluit op jouw wensen? Vraag dan ons Lunch Plan aan. Hierbij maken wij een plan dat uw wensen voor uw bedrijfslunch precies tegemoet komt. Is dit eenmalig of periodiek? Het kan allebei.

 

Waar leveren wij onze bedrijfslunch?

Wij leveren onze bedrijfslunches in heel Noord-Holland. Zo komen wij regelmatig op bedrijven terreinen in Haarlem, Alkmaar, Purmerend, Zaandam en Amsterdam, zoals westerpoort, de Zuidas en bedrijventerrein Sloterdijk. Wilt u op een andere locatie een bedrijfslunch bestellen? Dat kan, zolang u in Noord-Holland zit. Zit u hier buiten? Neem contact met ons en dan kijken wij naar een passende oplossing.

 

Bedrijfslunch online bestellen in de webshop

Bij ons kunt u uw bedrijfslunch op twee manieren bestellen; Via de webshop of persoonlijk via de telefoon of mail. In onze webshop vindt u onze standaard luncharrangementen. Wilt u echter een lunch op maat? Vertel ons uw wensen en wij sturen u een voorstel op maat. Dit lunchvoorstel is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Welke soorten bedrijfslunch staan er in de webshop?

U vindt verschillende types bedrijfslunches in onze webshop. Van een vette hap tot ontzettend gezond en van zoete snacks tot vegan. Heeft u of uw gasten dieetwensen? Laat het ons weten. Het is voor ons gewoon mogelijk om een kosjer of halal lunch te verzorgen. Ook met allergieën houden wij graag rekening.

 

Kan ik nog andere soorten bedrijfscatering bestellen?

Jazeker. Happie Delivery heeft een uitgebreid assortiment met borrelhapjes, buffetten, BBQ's, en cocktails. Ook is het mogelijk om de organisatie voor een bedrijfsborrel geheel uit handen te geven. Kijk daarvoor bij onze partycatering.

Wij leveren onze catering altijd aan in thermoboxen. Zo blijft uw bedrijfscatering volledig op temperatuur.

Be Happie!