Opzoek naar een heerlijke bedrijfscatering?

Op zoek naar een heerlijke catering voor op werk? Happie Delivery heeft een zomeractie. Tot 1 september 2019 ontvang je 15% korting op de gehele catering! Waarom is Happie Delivery ideaal voor jouw bedrijfscatering?

 

  • Betalen per maandfactuur, dus geen eindeloze hoeveelheden facturen meer.
  • Van 09:00 uur tot 21:00 uur telefonisch te bereiken of u kunt online bestellingen plaatsen
  • Online tot 48 uur van te voren bestellen en telefonisch zelfs tot 24 van te voren.
  • Wij leveren van 08:00 uur tot 22:00 uur
  • Uitgebreid assortiment van BBQ tot cocktails

Even lekker lunchen voordat de werkdag weer verder gaat. De lunch is een belangrijk maaltijd op de dag, dus wij zorgen ervoor dat het goed smaakt. Bedrijfslunches en vergaderlunches kunt u bij ons zelf samenstellen of kiezen uit een van onze lunchpakketten.

BBQ! Dat is natuurlijk altijd een feest. Heb jij binnenkort iets te vieren met het bedrijfs? Kies voor een BBQ! Wij nemen alle benodigdheden mee en als u wilt regelen wij een kok om u te helpen.

Neem contact op met Happie!

Een buffet is een ideale vorm van dineren. Is het voor een bedrijfsdiner of een feest? Het is voor bijna alles geschikt. Stel het buffet geheel zelf samen of kies uit een vooraf gekozen menu!

Als u binnenkort een borreltje heeft met het bedrijf dan is het misschien een smakelijk idee om de hapjes van Happie Delivery te serveren. Bekijk ons uitgebreide assortiment en smul!