Backstage catering

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Backstage catering

U bent verantwoordelijk voor het hosten van een event, het licht en geluid of voor de opname van een tv-prodcutie? Dan is de kans groot dat u dat niet alleen doet en dat u een crew van goede mensen om u heen heeft verzameld. Het werken in zo'n backstage crew kan erg zwaar zijn. Wij als cateraar en evenementenorganisatie weten daar alles van. Daarom is het van belang dat uw crew goed te eten krijgt. Een goede backstage catering zorgt er immers voor dat iedereen weer borden vol energie zit. Even pauze en en een goede bodem doet een ieder goed.

Backstage ontbijt en lunch

Ongeacht hoe laat u en uw crew al weer aan de slag zijn, Happie Delivery staat klaar om uw backstage catering te verzorgen. Al is het midden in de nacht. Zoekt een een ontbijt voor een kleine groep of een lunch voor een grote crew? Happie Delivery heeft een ruim assortiment met lunches en ontbijt. Ons kan het heel goed voorstellen dat u iets specifieks in uw hoofd heeft. Hierom is het bij ons altijd mogelijk om backstage catering op maat aan te vragen? Neem gerust contact met ons op en dan maken wij vrijblijvend een offerte voor uw backstage lunch of ontbijt.

Backstage buffet

Happie Delivery heeft veel keuze in ons assortiment en is dus ideaal als u bijvoorbeeld een meerdaagse backstage catering nodig heeft. U wilt natuurlijk niet een paar dagen op rij het zelfde buffet krijgen. U heeft voldoende keus uit onze buffetten; vlees, vis en vega. Maar ook gezond en een vette hap. Zo zorgt u ervoor dat er voor iedereen binnen uw crew wat tussen zit en dat iedereen weer met veel zin doorgaat met het werk.

Wij zetten het buffet voor u op, zodat u en en crew geen werk hebben aan het buffet. Als wij weg gaan staat alles warm. Het is dus klaar om direct aan te vallen. Loopt het werk een beetje uit? Geen probleem; Wij zijn flexibel. Daarnaast blijven de gerechten 2 uur lang warm, dus een half uurtje uitloop kan sowieso geen kwaad.

Wij leveren borden, bestek en het gerei. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Als uw crew uitgegeten is, dan komen wij alles weer ophalen. U heeft dus geen afwas of u blijft niet met de spullen zitten. Opgeruimd staat netjes.