Catering

Alle catering die u maar kunt bedenken; Van fingerfood tot fine dining en van BBQ’s tot high tea.

U kunt heel eenvoudige een bestelling doen online of catering op maat aanvragen vie ons offerteformulier.

CATERING

Foodtrucks

Vele van onze partners hebben eigen foodtrucks. Van vegan catering tot echte Amerikaanse burgers. Zo kunnen wij u een concept aanbieden dat naadloos aansluit op uw wensen.

FOODTRUCKS

Fine Dining

Een culinaire catering boeken was nog nooit zo eenvoudig. Wij hebben cateringpartners die letter sterren hebben gekookt. Michelinsterren! 

Wilt u een unieke ervaring waarin de beste chefs van Nederland voor u koken? Geen probleem! Wij zorgen dat u aan niets ontbreekt voor een echt culinaire avond. Dat is pas Fine Dining.

FINE

Grazing Tables

Een Grazing Table laten bezorgen is pas echt bourgondisch genieten. Dit is niet voor niets de hype van het jaar.

Alleen de beste producten op uw tafel. Genieten van de orginele smaken zoals ze horen te zijn. Ideaal voor een informele avond zodat iedereen kan genieten van de producten die hij of zij echt lekker vindt.

GRAZING

Cocktails &
Dranken

Onze cocktailtruck maakt uw event echt speciaal. Want zeg nou zelf. Wie houdt er nou niet van een goed bereidde cocktail! Is uw event net iets te klein om een hele cocktailtruck te boeken? Dan kunt u kiezen voor onze pre-fab cocktails. Kant en klaar om zo uit te schenken en toch bereidt door de beste shakers van het land!

COCKTAILS

VerhuurMaterialeN

Een geheel event organiseren heeft wat voeten in de aarde. Dat snapt u, maar dat snappen wij ook. Daarom kunt u direct bij ons ook uw verhuurmaterialen bestellen. Tenten, stoelen, tafels, decoratie…. noem maar op.

Zo hoeft u maar te schakelen met één partij. Dat scheelt u tijd en geld!

VERHUUR

Sweet Tables

Onze patissiers hebben prachtige desserts, sweet tables, cupcakes en nog veel meer. Niet alleen voor bijvoorbeeld, maar ook voor een bedrijfsfeestje. Custom taartjes laten maken met uw eigen logo is nu nog eenvoudiger dan ooit. 

Hebben wij al verteld dat onze patissiers meerdere nationale prijzen hebben gewonnen?

SWEETTABLE

Personeel

Een event zonder mensen die u in de watten leggen is het natuurlijk net niet. Het is ook echt zonde als u alles zelf gaat doen en totaal niet kan genieten van uw eigen feestje. Happie Delivery helpt u daarom graag met het leveren van het beste horeca/event-personeel. 

PERSONEEL