21 diner catering

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

21 diner catering

Het is eindelijk zover: er kunnen maar liefst 21 kaarsen worden uitgeblazen. Het leven begint nu pas echt. Een leuke studie, een leuk vriendje of vriendin en een hele groep vrienden die je tijdens de nieuwe studie hebt leren kennen. Zo'n gelegenheid wordt misschien gevierd. Nodig vrienden, vriendinnen en ouders uit voor een spetterend diner. Laat u thuis verwennen door een privékok. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over boodschappen, koken en afwassen. Zo regel je met gemak een 21 diner catering!

 

Wat is een 21 diner precies?

Traditioneel wordt er voor een 21-jarige verjaardag clubgenoten, vrienden en familie uitgenodigd om bij de ouders thuis te komen eten. Zo'n diner op een 21ste verjaardag is typisch Nederlands en is hier lang geleden ontstaan. Het diner werd voorheen (en nog steeds) voornamelijk georganiseerd door studentenverenigingen. Naast georganiseerd te zijn door deze verenigingen is het natuurlijk ook een geweldig feest om te organiseren voor andere groepen.

 

Vier je 21 diner met een gevarieerde groep gasten

Naast het uitnodigen van nieuwe vrienden is het ook belangrijk dat 'oude' vrienden worden verwelkomd tijdens dit diner. Op deze manier kunnen de oude vrienden de nieuwe vrienden leren kennen. Bovendien is het een traditie om alleen mannen of alleen vrouwen uit te nodigen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de ouders aanwezig zijn, omdat ze altijd graag zien met wie hun kind regelmatig omgaat.

 

Hoe bestel ik een 21 diner catering?

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen wat voor type diner jij graag wilt hebben op je 21e verjaardag. Een buffet, 3/4/5 gangen diner of shared diner? Als jij je keuze hebt gemaakt is het belangrijk dat je type gerechten gaat kiezen. Heb jij bijvoorbeeld buitenlandse roots, dan kan het leuk zijn jouw vrienden hiermee kennis te laten maken. Maak een lijst met favoriete keuken stijlen en producten. (natuurlijk ook producten die je liever niet wilt). Wanneer jij contact met ons opneemt en ons jouw wensen toe stuurt, dan maken wij, geheel vrijblijvend, een gratis voorstel voor je. Jij ontvangt dan een menu van ons, met de kosten. Wil jij weten welke heerlijke 21 diner catering wij regelen voor jouw verjaardag? Neem vandaag nog contact met ons op!